Почетак » Ситни колачи » Вишње у чоколади

Вишње у чоколади

korpice3
састојци
125 гр маргарина или путера
100 гр шећера у праху
200 гр чоколаде, најбоље Менаж
300 гр вишања (оцеђених ако је из компота или замрзивача)
папирнате корпице

спремање:
Истопити шећер, додати маргарин и на крају изломљену чоколаду. Мешати док се чоколада потпуно не истопи. Малко прохладити масу. Док се чоколада хлади корпице поређети на већу тацну. Прохлађеном масом пунити корпице до пола, стављати по једну вишњу и заливати другим слојем чоколаде. Масе има довољно за 40 малих корпица. Када се заврши пуњење одложити их на хладно, у фрижидер. Декорација је по жељи, путером и чоколадом или шлагом од слатке павлаке.

Пријатно!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s